Finalitzat el Campionat del Món de la classe Raceboard, es va disputar la Raceboard Nations Cup 2019 durant els dies 12 i 13 de juliol, l’equip de regates del Club Nàutic de Salou va competir en aquest esdeveniment amb dos equips, en la categoria Junior amb els regatistes Fabio Portune i Ramon Batista, i en la categoria Master amb els regatistes Ferran Jurado, Guillem Segú i Toni Colomar.

12 i 13 de Juliol de 2019

Rostock-Warnemünde – Germany

Els dos equips formats per regatistes del Club van aconseguir la segona posició, per a la categoria Junior i per a la categoria Master, guanyant el campionat la delegació d’alemanya. Destacar que en la categoria Master els regatistes del Club Nàutic de Salou van liderar el campionat, cedint la primera posició a l’equip alemany en l’última prova.