• 18/02/2021
  • Notícies
  • by Club Nàutic Salou
  • 937

Benvolguts Socis.

Havent finalitzat el mandat de 6 anys de la Junta Directiva que encapçalo, es va iniciar el procés electoral que tenia com objectiu que els socis del Club Nàutic de Salou escollíssiu de nou la propera Junta Directiva que havia de gestionar el Club els propers 6 anys.

Donat que únicament ens hem presentat una altra vegada la Junta Directiva que presideixo, el procés electoral s’ha desenvolupat de forma ràpida i simplificada i aquesta setmana ens han proclamat com a nova Junta Directiva.

En primer lloc voldria agrair als membres de la Junta Directiva i a tots els socis que han col·laborat amb nosaltres el seu suport i dedicació durant aquests darrers 6 anys, i també als treballadors del Club que com sempre han desenvolupat les seves tasques amb una excel·lent professionalitat.

Afrontem novament amb fermesa i il·lusió els reptes presents i futurs que haurem de gestionar, des de l’actual pandèmia, passant per la crisi econòmica que ja comencem a patir fins al procés de nova concessió en el qual participarem els propers anys. També tenim pensat adaptar els serveis del club a les noves tendències d’usos i a les noves necessitats dels socis i dels visitants.

Treballarem per que el nostre Club sigui un espai d’acolliment,  diversió i de pràctica dels esports nàutics adaptat a les vostres necessitats i que ho sigui per molts anys,

Moltes gràcies pel vostre suport.

Atentament,

Jaume Vicheto Capdevila

President Club Nàutic Salou