Escola de Vela

L’Escola de Vela del Club Nàutic Salou és una escola afiliada a l’Escola Catalana de Vela (ECV) i reconeguda per la Federació Catalana de Vela (FCV). A l’Escola de Vela del Club Nàutic Salou desenvolupem cursos d’iniciació, perfeccionament i tecnificació durant tot l’any.

Aquests cursos estan dirigits a nens, joves i adults. A l’hora, disposem d’una oferta variada d’activitats per a grups escolars i activitats d’empreses.

Tots els nostres tècnics disposen de titulacions oficials, a més, els cursos que impartim segueixen el Mètode d’Estàndards de l’ECV.


Instal·lacions

L’Escola de Vela del Club Nàutic Salou compta amb tots els espais necessaris per a desenvolupar totes les activitats amb un alt grau de qualitat i seguretat: aula, magatzems, escar per a les embarcacions, sortida de platja i rampes d’accés al port.

Les activitats de l’Escola de Vela les desenvolupem tant des de les instal·lacions que tenim al port com des de la Base Nàutica que dirigim a la platja de ponent durant l’estiu.


Embarcacions

A l’Escola de Vela del Club Nàutic Salou disposem de tots els tipus d’embarcacions més adequades per a l’aprenentatge de la vela a tots els seus nivells (iniciació, perfeccionament i tecnificació).

  • Embarcacions col·lectives (iniciació): 2 Raqueros i 2 Topaz Omegas.
  • Embarcacions dobles (perfeccionament): 6 Vauriens i3 l’Equips.
  • Embarcacions individuals (perfeccionament i tecnificació): 10 Optimist, 4 Taz i 3 Làser.

Equip de Regates

El Club Nàutic Salou assumeix la competició com a part fonamental de la seva raó social.

Actualment, el Club Nàutic Salou comtpa amb diversos equips de vela lleugera que naveguen en nom del Club en diferents classes: Optimist, Làser i Windsurf.

Així mateix, dona suport a varies iniciatives de socis que competeixen en altres classes o en creuer.En els últims anys i gràcies als esforços realitzats, el Club Nàutic Salou s’ha consolidat com un Club de referència quant a l’activitat de competició, aconseguint en les darreres temporades pòdiums tant a nivell autonòmic, nacional, com internacional.


Activitats

Estiu (De Juny a Setembre):

Vela Lleugera: Iniciació, Perfeccionament i Tecnificació.

Catamarà: Iniciació, Perfeccionament i Tecnificació.

Creuer: Iniciació, Perfeccionament i Tecnificació.

Windsurf: Iniciació, Perfeccionament i Tecnifiació.

Kayak: Iniciació i Perfeccionament.

SUP: Iniciació i Perfeccionament.

Programa de Vela Escolar: Iniciació

Activitats per a grups: Iniciació

Hivern (D’Octubre a Maig)

Vela Lleugera: Iniciació, Perfeccionament i Tecnificació.

Windsurf: Perfeccionament i Tecnifiació

Kayak: Iniciació

SUP: Iniciació

Programa de Vela Escolar: Iniciació

Activitats per a grups: Iniciació


Cursos Formatius

Vela Lleugera

Tots els cursos es realitzen segons els estàndars de formació de l’Escola Catalana de Vela. Inclou tot el material necessari: llibres, neoprè i armilla de seguretat. En funció del nivell de cada alumne, las classes s’impartiran amb embarcacions col·lectives, dobles o individuals.

Windsurf

Tots els cursos es realitzen segons els estàndars de formació de l’Escola Catalana de Vela. Inclou tot el material necessari: llibres, neoprè i armilla de seguretat. En finalitzar el curs es lliurarà un certificat / diploma acreditatiu oficial.

Catamarà

Tots els cursos es realitzen segons els estàndars de formació de l’Escola Catalana de Vela. Inclou tot el material necessari: llibres, neoprè i armilla de seguretat.

Creuer

Tots els cursos es realitzen segons els estàndars de formació de l’Escola Catalana de Vela. Inclou tot el material necessari: llibres, neoprè i armilla de seguretat.


Casal d’Estiu

Multiactivitat Nàutica

Gaudeix d’un casal multiactivitat en el qual podràs combinar actvitats com el Caiac, Windsurf, Paddle Surf, SUP XL, Vela, Snorkel, Jocs de platja i més; mentre gaudeixes d’un entorn immillorable acompanyat dels teus amics i amigues. Una setmana compartint un mar d’emocions i aventures! De 6 a 16 anys.