Jaume Vicheto

Benvolguts socis,

Amb el suport i col·laboració d’una nova Junta, començo aquesta nova etapa de gestió del Club amb molta il·lusió.

Soc conscient de la complexitat dels reptes que cal afrontar, com són: Gestió de la seu de vela dels XVIII Jocs Mediterranis 2017, pròrroga del contracte de gestió i les obres de millora de les instal·lacions. Però per davant de tot, capgirar la tendència dels darrers anys de disminució del nombre de socis i per tant dels recursos disponibles per poder avançar en qualsevol projecte.

Per dur a terme aquests objectius, compto amb una Junta Directiva que engloba valors com professionalitat, honestedat i dedicació, així com amb un equip de treballadors molt implicats i fidels al Club.

El meu desig és que totes les actuacions que es duguin a terme, les fem amb coherència i transparència, per tal que el balanç entre l’objectiu i el cost resulti favorable a tots els socis. Per aquest motiu, abans de d’iniciar qualsevol acció, tindrem en consideració la viabilitat econòmica i social corresponent a cadascun dels projectes.

La nostra determinació és treballar per posicionar al Club Nàutic Salou com a referent a la Costa Daurada, davant la Ciutat, els turistes i totes les institucions, que sigui digne d’admiració i del qual tots els socis se’n sentin orgullosos. Volem que ser soci del nostre Club sigui el desig de qui el conegui i de qui el visiti.

Vull també aprofitar l’ocasió per agrair la confiança a tots els que ens heu donat suport i a tots els que col·laboreu desinteressadament en els nostres projectes.

Atentament,

Jaume Vicheto Capdevila

President Club Nàutic Salou