El Club Nàutic de Salou ha estat designat com la seu oficial per acollir un grup de regatistes xinesos de les classes olímpiques ILCA i IQFoil. Aquest reconeixement important és degut a la impecable trajectòria del club en l’organització d’esdeveniments d’alta competició, així com a l’excel·lència de les seves instal·lacions i serveis especialitzats en esports nàutics.

La Fundació Samaranch i Nautic Parc, organitzadors d´aquest esdeveniment esportiu, van escollir el Club Nàutic de Salou per oferir garanties de qualitat i seguretat en la gestió de regates internacionals. Amb anys d’experiència a l’organització de competicions nàutiques, el Club Nàutic de Salou es consolida com un referent en la preparació d’esportistes d’elit.

Els regatistes xinesos, que es preparen per a futures competicions internacionals, van navegar a Salou no només per la idoneïtat de les instal·lacions, sinó també per les òptimes condicions climàtiques i marítimes que ofereix la regió. La combinació de serveis de primera categoria i un entorn favorable fa que el club sigui un lloc ideal per a l’entrenament d’alt nivell.

“És un honor rebre aquests esportistes de nivell mundial i demostrar, una vegada més, que el Club Nàutic de Salou és sinònim d’excel·lència a l’organització d’esdeveniments nàutics”, va assenyalar el president del club, que va destacar l’esforç constant per mantenir estàndards internacionals.

Aquest acord reforça el prestigi del club i reafirma la seva capacitat per continuar acollint esdeveniments esportius de talla mundial, contribuint al creixement del turisme esportiu a la regió.