El regatista Guillem Segú, del Club Nàutic de Salou, ha aconseguit un destacat tercer lloc a la categoria Sènior del Campionat del Món de Raceboard, celebrat a Cadis del 15 al 22 de setembre. Segú també ha aconseguit una meritòria cinquena posició a la classificació general, consolidant-se com un dels referents internacionals de la classe Raceboard.

Aquest excel·lent resultat reafirma Guillem Segú com un dels millors regatistes del món en aquesta categoria, gràcies a la seva consistència i gran rendiment al llarg de la competició, que va reunir els millors especialistes de la disciplina.

Així mateix, és important destacar l’actuació de Roger Cabezas, també regatista del Club Nàutic de Salou, que va finalitzar a la quarta posició de la categoria Veteran. Cabezas va demostrar la seva experiència i habilitats en un campionat d’alt nivell competitiu.

El Club Nàutic de Salou continua sent una cantera de grans esportistes, celebrant aquests importants èxits que reflecteixen l’esforç i la dedicació dels seus regatistes a l’escenari internacional.