• 07/04/2020
  • Notícies
  • by Club Nàutic Salou
  • 760

Per a aquestes vacances, hem realitzat una sèrie d’activitats dirigides als més petits de casa amb manualitats, tallers i concurs.

MANUALITATS:

Et proposem unes senzilles manualitats per a fer a casa amb el material que tinguis a mà.

Manualitats amb tubs de cartó (dels rotllos de paper higiènic o rotllos de paper de cuina).

SERPS: el primer és pintar el tub per fora i per dins del color que desitgem. Després retallem el tub en forma de l’hèlix per a just després fer la llengua de la serp amb les tisores. Finalment li afegim els ullets o els dibuixem amb retolador i llest.

COTXES: el primer és pintar el tub per fora del color que desitgem. Després retallarem circumferències petites per a similar les rodes i les pintem de negre i blanc. Enganxem les rodes al tub amb cola i finalment retallarem un rectangle en la part superior per a fer el seient. També afegim un petit volant i l’enganxem.

ç

CONILLETS DE PASQUA:
1r Pintem els tubs de cartó amb pintures i pinzell, per dins i per fora, fins que es cobreixi la superfície del cartó.
2n Tallem 2 tires o rodanxes del tub ja pintat, aquestes seran les orelles del conillet i les enganxem a la part superior del tub per l’interior, usant pegament.
3r Enganxem els ullets al tub de cartó o els dibuixem si no en tenim.
4t Amb un retolador negre, pintem el nas, els bigotis i les dents del conillet.
5è Fem la cua del conillet. A la part de darrere, engaxem una bola de cotó amb cola.
6è Finalment, fem una base usant el cartó del tub o amb una altra mena de cartó gruixut o doble cartolina.

Manualitats amb envasos de cartó de llet o suc:

BARCO VIKING: El primer que hem de fer és retallar un dels laterals de l’envàs. Ho pintem i ho decorem al nostre gust. Amb el cartó que hem extret o amb un altre cartó, retallem les formes de la proa i la popa i les enganxem amb cola. La proa en forma de drac et quedarà fabulosa. Si tenim pistola de silicona calenta, enganxarem un pal fi al centre del vaixell amb un altre pal travessat que ens farà de màstil en forma de T. Amb cartolina o cartó, fem la vela, la decorem i l’enganxem al màstil. Amb escuradents de broquetes farem els rems i en els extrems li enganxarem rectangles de cartolina. Podem decorar el nostre vaixell viking amb els escuts circulars com es veu en la imatge i amb tires de cartó fer seients que enganxarem als extrems de les tires als laterals interiors del vaixell. I A JUGAR!!!

PORTA LLAPIS: Aquesta és una activitat molt senzilla! Reciclem un envàs de cartó de llet o suc, després de rentar-lo i treure-ho bé, tallarem la part superior en funció de la grandària que desitgem per al nostre porta llapis. Una bona opció per a tenir ordenat el nostre material d’escriptori, llapis, bolígrafs, retoladors, etc. El millor és que ho pots decorar com vulguis, ho pots pintar, ho pots embolicar amb paper de colors, retalls de revista o paper de regal.

TALLER DE GALETES DE PASQUA:

El dissabte 11 d’abril, publicarem un vídeo tutorial per a fer unes delicioses galetes de pasqua.

Els ingredients necessaris són: 2 ous, 350 gr. de farina, 1 cullerada petita de vainilla, 1 cullerada petita de llevat químic, 100 gr. de mantega, 200 gr. de sucre i fondant de sucre de colors.

Si ho desitges, pots publicar una foto de les teves galetes amb el hashtag #concursPasquaCNS

CONCURS DE PASQUA: 

EN QUÈ CONSISTEIX EL CONCURS?

Consisteix en realitzar una manualitat, pintant i/o decorant ous de pasqua. Pots utilitzar qualsevol material que tinguis per casa, pintura, esmalt d’ungles, cartolina, fulls de paper de color, fulles de goma-eva, etc.

També pots realitzar una cistella per als ous decorats, per exemple, infles un globus, emboliques la meitat amb diari enganxat amb cola, el deixes assecar i en punxar el globus obtindràs una preciosa cistella que pots pintar i decorar. 


COM PARTICIPAR-HI?

Si vols participar, has de publicar una foto teva i de la teva manualitat en Instagram amb els hashtag: #concursPasquaCNS fins al dilluns 13 d’abril a les 20.00 hores.

Per a comprovar l’originalitat dels treballs, hauràs d’enviar-nos una fotografia o vídeo on se’t vegi fent la manualitat, si no vols publicar-la a les xarxes, pots enviar-la per correu a club@clubnauticsalou.com i publicant a l’Instagram només el resultat de la teva manualitat.

PREMIS:

1r Premi: Bono Lloguer Material Nàutic per 100€

2n Premi: Bono Lloguer Material Nàutic per 50€

3r Premi: Bono Lloguer Material Nàutic per 30€

RESULTATS:

Els membres de la Comissió Social de la Junta Directiva del Club Nàutic Salou, seran els encarregats de valorar les manualitats i triar els guanyadors. 

Es tindrà en compte principalment l’originalitat però també, la presentació i la temàtica.

La publicació dels guanyadors la realitzarem en el nostre compte d’Instagram Club Nàutic Salou el dimarts 14 d’abril.

CONSULTES I MÉS INFORMACIÓ:

club@clubnauticsalou.com / admin@clubnauticsalou.com

IDEES I TÈCNIQUES:

A internet trobareu una infinitat d’idees i tècniques per a decorar. No necessàriament s’han de pintar els ous íntegrament, si teniu ous de pela blanca no fa falta pintar-los, a continuació veureu un parell d’idees. També hi ha l’opció de tenyir un ou de manera natural.
Podeu decorar els ous de la temàtica que més us agradi, ja sigui de pasqua però també ho pots fer de personatges de la teva pel·lícula favorita o els teus dibuixos favorits.


Creativitat al poder!!!