Aquest primer cap de setmana d’octubre on el fort vent ha estat el protagonista, s’ha disputat el Campionat de Catalunya de Windsurf 2020 al Club Marítim Altafulla.

La classe Techno Sub 15 malgrat les dures condicions va poder completar les sis proves previstes on el Sandro Portune va confirmar la seva progressió finalitzant en segona posició de la classificació general. A més, destaquem l’actuació del César Alonso que va demostrar ser una valor emergent de la classe finalitzant en quarta posició de la general. L’Hugo Martín va completar la participació al Sub 15, mentre que a la classe Sub 17 hi van competir les joves promeses de l’equip; la Mar Fernàndez, la Valeria Baldrich i l’Anna Alonso.

La classe Open Foil ha tingut, en aquest campionat, presència per primera vegada en un Campionat de Catalunya. El Guillem Segú del CN Salou, va finalitzar la regata en segon lloc, seguit de ben a prop del Ferran Jurado (4t), l’Ignasi Segado (5è), el Xavi Jofré (9è) i el Fabio Portune (10è).

La consolidada classe Raceboard, va completar un total de quatre proves desopés de les quals la Laura Cabezas va aconseguir la primera plaça fèmina, un èxit que es suma al del Ramon Batista, tercer de la classificació general. La resta dels regatistes de Raceboard del Club Nàutic Salou, van completar un gran paper amb l’Albert Batista (4t), l’Alba Molina (9a) i el Sergi Martínez (11è).