• 30/10/2020
  • General
  • by Club Nàutic Salou
  • 1

En base a RESOLUCIÓ SLT/2700/2020, de 29 d’octubre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

El Club Nàutic de Salou comunica:

Que diverses activitats i serveis s’ajornaran durant un període de 15 dies, revisable segons l’evolució de la situació epidemiològica amb l’objectiu de minimitzar el contagi, les activitats afectades són:

1. S’estableix l’ajornament de les competicions esportives previstes durant el període de vigència d’aquesta resolució, per tant, la Regata Rei en Jaume Costanera queda aplaçada pendent d’establir una nova data.

2. Se suspèn l’obertura de les instal·lacions esportives, per tant, queda suspesa l’activitat de la secció esportiva afectant a les activitats d’entrenament de les classes de windsurf, làser, optimist i Sailing Salou.

3. Se suspèn l’obertura al públic del Club Fitness Nàutic Salou, no obstant, s’ampliarà el servei de classes dirigides online a través de la plataforma VipFitter.

4. El camarot social romandrà tancat.

Esperant que entenguin els motius sobrevinguts d’aquestes mesures preventives, des del Club Nàutic de Salou us mantindrem informats de qualsevol altra novetat.

Els horaris del Club es mantindran d’acord als establerts, qualsevol consulta estem a la vostra disposició a les oficines del Club: 977 382 166 · club@clubnauticsalou.com