• 09/03/2020
  • Notícies
  • by Club Nàutic Salou
  • 658

I TROFEU PORT MASNOU

N2 LASER, EUROPA I 420

Club Nàutic El Masnou – 7 i 8 de març de 2020


Elba Martínez, primera classificada de Làser 4.7

Aquest cap de setmana, 7 i 8 de març, el Club Nàutic El Masnou va organitzar el I Trofeu Port Masnou de nivell 2 per a les classes Europa, 420, Làser Standard, Radial i 4.7; amb un total de 155 regatistes.

Durant la primera jornada de regata, les condicions del vent van ser molt inestables i nomès van permetre una prova per a les classes làser, mentre que el segon dia de jornada es van poder realitzar dues proves. Aquest trofeu culmina amb un total de tres proves per a la classe làser, cinc proves per a la classe 420 i 6 proves per a la classe Europe. 

Dels regatistes del Club Nàutic Salou, van assistir al trofeu quatre regatistes de l’equip de Làser 4.7 i un de Radial.

Pòdium absolut per a l’Elba Martínez que va finalitzar 1a de la classificació general, Guillem Margarit (10è), Paula Figueras tercera fèmina i 11a general, Marc González (18è) i Miguel Cairo de la classe Làser Radial va finalitzar en la 7a posició de la general. 

Aquesta regata és l’última regata de nivell II de la temporada i els regatistes ja es preparen per a la Copa de España de Làser 4·7 el proper mes de maig a Las Palmas de Gran Canaria.