Aquest mes de desembre la treballadora Emilia Dengra es jubila després de més de 40 anys al Club, ha estat indubtablement la treballadora amb una trajectòria més àmplia en la història de la nostra entitat.

D’ella cal destacar el seu somriure, la seva paciència, la seva generositat, l’excel·lent relació amb els companys, i un llarg etcètera de bons qualificatius, però sobretot cal posar en valor la seva discreció i tracte proper en l’atenció al soci,  la seva manera de treballar ha estat sens dubte una aportació constant i admirable amb el seu compromís professional.

Són moltes les anècdotes que es podrien comentar amb l’Emilia, tothom que ha passat pel Club en podria destacar alguna, des dels socis amb més antiguitat fins als socis de nova incorporació, i segurament que arrel  d’això, ens ha ensenyat a tots nosaltres a ser millors persones.

Des del Club queda pendent retre-li un homenatge d’acord a la seva trajectòria, la situació actual de crisi sanitària impossibilita poder-ho fer.

Només ens queda desitjar-li molta sort en aquesta nova etapa i recorda Emilia que et retires de la feina però no de la vida, gaudeix molt del temps lliure i de la teva família.

“Emi” pots marxar molt satisfeta per la gran tasca que has exercit durant tots aquest anys , de ben segur que tots: Junta Directiva, Socis i Treballadors et trobarem molt a faltar.

Una abraçada!