Benvolguts Socis.

Havent finalitzat el contracte amb el restaurador actual, s’ha considerat convenient establir de nou els requeriments del servei per tal d’intentar satisfer les necessitats dels socis que així ho van manifestar i en general de millorar el servei fins ara prestat, obrint un nou procés de selecció de candidats.

La millor proposta de gestió presentada ha estat a càrrec  de l’empresa “FU Gastronomy & Events”.

“FU Gastronomy & Events” és una empresa de nova creació formada per Francisco Navarro i Urgain Cugat, que junts compten amb una àmplia experiència de més de 27 anys dins del sector de la restauració, l’hoteleria i els serveis.

El principal objectiu és oferir un projecte atractiu als socis, mitjançant un servei de qualitat, basat en una proposta gastronòmica mediterrània i de proximitat adaptat a les tendències actuals i a uns preus competitius.

Tot i ser conscients de les dificultats del moment actual, tant des de la Junta Directiva com per part del nou restaurador, afrontem aquest nou repte amb molta il·lusió i amb el desig que el resultat sigui molt satisfactori i assoleixi les vostres expectatives.

Volem també agrair a l’anterior restaurador i al personal que ens ha prestat el servei els darrers dos anys, el seu suport i els esforços que sabem que han dedicat en tot moment a donar el millor servei possible amb un tracte que ha estat en tot moment excel·lent.

Jaume Vicheto Capdevila

President

Més informació del Restaurant.