• 26/03/2020
  • Notícies
  • by Club Nàutic Salou
  • 637

Ahir 25 de març de 2020 va morir el Sr. Antoni Foz Llaveria, Soci Fundador del Club des del 31 de gener de 1966 i soci honorífic del Club des del 19 d’agost de 2011.

Des dels inicis del Club Nàutic de Salou el Sr. Antoni Foz va formar part de la primera Junta Directiva després de la constituent, i poc temps més tard va assolir el càrrec de responsable de la Comissió Esportiva, durant la seva etapa al capdavant de la Comissió Esportiva va fer arribar l’esport de la vela als socis més joves, i cal destacar que gràcies a ell durant els anys 70, el Club va arribar a tenir una de les flotes més importants de 470 arreu de l’estat espanyol.

El Sr. Antoni Foz va ser també un apassionat de la vela lleugera, aconseguint participar en representació del Club en diversos campionats de 470.

El President del Club Nàutic de Salou en nom de la Junta Directiva volem agrair-li la seva dedicació i esforç vers la nostra entitat i en especial en l’esport de la vela, i enviar el més sincer condol a la seva família.

Els que l’hem conegut sempre el recordarem, i més enllà d’un gran esportista el considerem una gran persona.