• by Club Nàutic Salou
  • 815

Divendres dia 11 de setembre, a les 10,00 h es va donar el tret de sortida de la XXXIV Regata Rei en Jaume.

La inscripció de la 34a Edició de la Regata insígnia del Club va comptar amb un total de 12 embarcacions, amb la novetat per aquest any de la incorporació d’embarcacions clàssiques, totes aquestes embarcacions van prendre la sortida d’aquesta regata històrica que uneix els municipis de Salou i Santa Ponça fent un memorial a la Travessa de Jaume I.

Tot i que tots els participants competeixen en flota i per tant van participar de la mateixa sortida, les classificacions es van fer seguint els grups de la regata: ORC, RI i ORC Promoció.

La poca intensitat de vent en el darrer tram de la regata va provocar que part de la flota es retirés per manca de vent, no obstant, l’embarcació GYMIR del Reial Club Nàutic de Barcelona va aconseguir un cop més arribar en primera posició a la línia d’arribada amb un temps invertit de 22 hores i 27 minuts. No obstant, amb el temps compensat, el guanyador d’aquesta edició va ser l’embarcació clàssica ROSSINA DI MARE del Reial Club de Pollença en la categoria RI, i l’embarcació MESTRAL FAST del Club Nàutic Santa Ponça en la categoria ORC.

Classificacions

Per a la Classe RI:

• 1a Posició: Rossina di Mare de l’armador Amador Magraner del Reial Club Nàutic de Pollença.
  • 2a Posició: Gymir de l’armador Francesc Roig del Reial Club Nàutic de Barcelona.

Per a la Classe ORC:

• 1a Posició: Mestral Fast de l’armador Jaume Morell del Club Nàutic Santa Ponça.
  • 2a Posició: Grop III de l’armador Diego de las Heras del Club Marítim Torredembarra.
  • 3a Posició: Apoc Apoc Morenito de l’armador Alfonso César Roch del Club Marítim Torredembarra.

L’edició d’enguany s’ha hagut d’adaptar al context de crisi sanitària, per aquest motiu, els actes socials que complementen aquesta prova esportiva s’han hagut de suspendre o bé adaptar-los a la situació actual.