La XXXVIII edició de la regata Rei a Jaume, organitzada pel Club Nàutic Santa Ponça i el Club Nàutic de Salou, amb la col·laboració dels Ajuntaments de Calvià i Salou, es durà a terme el proper 6 de setembre i està dirigida a creuers de les classes ORC i  ORC Promo, en les modalitats amb tripulació, A2 i Solitaris, i també per a la classe d’Embarcacions Clàssiques (Certificat CIM). Aquest esdeveniment forma part del Circuit de Regates d´Altura i és una competició puntuable per al Campionat de Catalunya de Creuers.

Els participants tindran l´oportunitat de gaudir d´una emocionant competició esportiva amb una travessia d´altura d´aproximadament 105 milles entre Salou i l´Illa de Dragonera.

Convidem a tots els amants de la vela i la comunitat nàutica en general a unir-se a aquesta emocionant regata i a gaudir d’un espectacle únic al mar Mediterrani. La regata Rei en Jaume promet ser un esdeveniment ple d’emoció i competitivitat, on els navegants podran demostrar el seu talent i determinació al mar.

Per a més informació i detalls sobre la regata “Rei en Jaume”, podeu visitar el web de l’esdeveniment, http://regatescnsalou.sailti.com/ca/default/races/race-inscription-cruise-nopre-login/text/regata-rei-en-jaume-2024-ca/menuaction/index/cruise/yes, o bé contactar amb els clubs organitzadors:

  • Club Nàutic Santa Ponsa · Tel. 971 694 950 · cnsp@cnsp.es
  • Club Nàutic de Salou · Tel. 977 382 166 · club@clubnauticsalou.com