• 27/01/2020
  • by Club Nàutic Salou
  • 614

13è TROFEU EUROMARINA OPTIMIST TORREVIEJA

REAL CLUB NÁUTICO TORREVIEJA – 23 al 26 de gener de 2020


El Real Club Náutico Torrevieja, va organitzar la 13 edició del Trofeu Euromarina Optimist Torrevieja que es va disputar des del 23 fins al 26 de gener de 2020. Aquest esdeveniment va comptar amb la participació de 403 regatistes inscrits de 29 països diferents i es van arribar a fer 9 proves en les quatres jornades. 

Welcome Party, el Real Club Nàutic de Torrevella i el patrocinador principal: Euromarina, van organitzar una festa-cerimònia de benvinguda per als 403 regatistes que es van donar cita en el Trofeu Euromarina Optimist Torrevieja. Una festa en la qual van participar tots els països inscrits en la regata, mentre que Espanya va desfilar amb la representació de totes les comunitats autònomes presents a Torrevieja.

Els joves de l’equip de regates de la classe Optimist del Club Nàutic Salou es van desplaçar fins a Torrevieja per a poder viure l’experiència d’una regata internacional.

Els regatistes Teo Andolz, Koldo Urrutia, Albert Pujol i Àlvar Vila han pogut gaudir d’una regata internacional de molt nivell que els ajudarà a millorar els seus resultats al circuit català.

Data: 27/01/2020