• 12/02/2020
  • Notícies
  • by Club Nàutic Salou
  • 632

31st INTERNATIONAL VILA DE PALAMÓS OPTIMIST TROPHY

15th NATIONS CUP –  12 al 16 de febrer de 2020

Del 12 al 16 de febrer, va tenir lloc la 31a edició de la regata International Vila de Palamós per a la classe Optimist. Aquesta regata és la segona regata d’Optimist més gran del món després del Llac di Garda Meeting Optimist a Itàlia.

Es van registrar un total de 559 regatistes de 33 nacionalitats diferents.

Tant en el primer dia de regata amb el registre de participants i el primer dia de competició, es van poder gaudir d’unes excel·lents condicions de vent, arribant a completar les 3 primeres proves en el primer dia de regata.

El divendres 14, totes les flotes van navegar cap a l’àrea de regates, però, malgrat els esforços del Comitè de Regates, el vent lleuger de tot just 6 nusos en la tarda només va permetre veure una prova completada per al grup Groc. El vent inestable va continuar durant la jornada del divendres i del dissabte, impossibilitant la realització de més proves.

Durant l’últim dia de regates, el Comitè de Regates va decidir avançar la senyal d’atenció per començar a competir abans que arribessin els forts vents, però des de la matinada van bufar entre 20-25 nusos sostinguts; fet que va deixar a la flota a terra fins que es va haver d’anunciar la cancel·lació de les competicions.

Dels regatistes de Optimist del Club Nàutic Salou, van participar Álex Martínez, Albert Pujol, Teo Andolz i Koldo Urrutia.

Carl Krause va ser el guanyador absolut del 31 Trofeu Internacional Optimist de Palamós i Alemanya va guanyar el Trofeu de la Copa de Nacions i Maayan Shemesh va guanyar el premi a la millor noia.