• 10/01/2021
  • Notícies
  • by Club Nàutic Salou
  • 895

El passat divendres 8 de gener Protecció Civil va activar el Pla INUNCAT en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya previstes per a aquest cap de setmana 9 i 10 de gener, el principal risc d’afectació a les instal·lacions portuàries van ser els mapes de perill per l’estat de la mar, ja que es preveia un fort temporal de mar de component nord-est.

D’acord a aquestes previsions el personal de marineria es va encarregar d’adaptar les instal·lacions i la flota d’embarcacions amb l’objectiu de minimitzar els possibles riscos.

Un cop superat el punt àlgid del temporal,  les principals afectacions de la borrasca Filomena han estat les crescudes del nivell de mar i l’onatge moderat, destacant que l’onatge al litoral de Salou no va ser de la magnitud esperada, aquestes afectacions han requerit la necessitat de reajustar els caps d’amarratge a gran part de les embarcacions.

A data d’avui diumenge a les 12.00 h., es confirma que no hi hagut cap dany important ni a la flota d’embarcacions ni a les instal·lacions.

Un cop més, agrair al personal de marineria la seva tasca per tal d’evitar qualsevol incidència.