El Club Vela de Blanes ha organitzat l’edició 2019 del Campionat d’Espanya de Windsurf, la delegació de l’equip de regates de la flota windsurf ha participat en aquest campionat el qual va comptar amb un total de 84 proves durant els quatre dies de competició amb vents de component sud i sud-oest amb una intensitat màxima de 15 nusos.

Campionat d’Espanya de Windsurf 2019, el regatista del Club Guillem Segú es proclama novament Campió d’Espanya, aquesta vegada amb la categoria RS:X juvenil.

El Club Vela de Blanes ha organitzat l’edició 2019 del Campionat d’Espanya de Windsurf, la delegació de l’equip de regates de la flota windsurf ha participat en aquest campionat el qual va comptar amb un total de 84 proves durant els quatre dies de competició amb vents de component sud i sud-oest amb una intensitat màxima de 15 nusos. Un cop més cal destacar els resultats obtinguts per l’equip de regates del Club:

Pel que fa a la Classe RS:X

·         El regatista Ignasi Segado en la categoria Absoluta aconsegueix una novena posició en la classificació general.

·         El regatista Guillem Segú, en la categoria Juvenil es proclama novament Campió d’Espanya aquesta vegada amb la classe RS:X Juvenil.

·         El regatista Ferran Jurado, aconsegueix la quarta posició de la categoria juvenil, posició que possiblement li permetrà assistir al Campionat del Món que es celebrarà a Sant Petersburg el proper mes de juliol.

Pel que fa a la Classe Raceboard:

·         La regatista Laura Cabezas finalitza en la segona posició de la categoria femenina.

·         El regatista Fabio Portune aconsegueix la primera posició en la categoria juvenil.

·         Les regatistes Ariadna Barbier i Aina Ferrer aconsegueixen la tercera i quarta posició respectivament en la categoria femenina.

·         Els regatistes Roger Cabezas i Raul Antona finalitzen vuitè i novè respectivament en la categoria grand màster.

Pel que fa a la Classe Techno 293:

·         El regatista Xavi Jofré finalitza quart de la classificació general.

·         La regatista Alba Molina aconsegueix la tretzena posició en la categoria femenina.

·         El regatista Tomàs Durà finalitza trenta-setè la classificació general.

·         Els regatistes Artur i Mario Antona, finalitzen en la sisena i vuitena posició de la classe Sub15.

·      El regatista Sandro Portune, finalitza cinquè de la classe Sub13.