• Notícies
  • by Club Nàutic Salou
  • 930

Club Nàutic Cambrils – 10, 11, 17 i 18 d’Abril del 2021

El Club Nàutic Cambrils ha acollit el Campionat de Catalunya d’Optimist G1 i G2 al llarg dels darrers dos caps de setmana. Una competició que ha aplegat més de 170 regatistes de 15 clubs catalans i un equip tècnic de 35 persones.

La competició ha estat organitzada pel Club Nàutic Cambrils per delegació de la Federació Catalana de Vela. El Club s’ha esforçat en el compliment de totes les mesures necessàries per garantir que regatistes i acompanyants poguessin gaudir de les activitats amb seguretat. El Campionat ha estat un èxit, especialment aquest segon cap de setmana en què la meteorologia ha permès gaudir de la vela i celebrar dues proves en la jornada de dissabte i tres més al llarg de diumenge. Durant el primer cap de setmana de la competició, la falta de vent només va permetre realitzar una prova en la jornada de diumenge, tot i els esforços del comitè de regates.

Per part del Club Nàutic Salou van participar un total de 6 regatistes, 5 a G1 y 1 a G2.  A G1 van finalitzar en les següents posicions de la general: Alvar Vila Lopez 11è, destacant un 3er a la penúltima proba; Teo Andolz Gaspar 15è, Albert Pujol Guitart 41è, Max Torné Carim 63è i Héctor Torné Carim 66è. En G2 l’Oriol Pujol Guitart va finalitzar 36è de la general, destacant que va finalitzar 5è s11 del campionat.

Un cop realitzada l’entrega de premis, es va fer la presentació de la Selecció Catalana d’Optimist, formada per regatistes de  Catalunya que participaran a la Copa d’Espanya d’Optimist 2021. La competició tindrà lloc al Club Náutico Hondarribia del 29 d’abril al 2 de maig.