• by Club Nàutic Salou
  • 628

V GUÍXOLS CUPCN

Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols – 1 i 2 de febrer de 2020

El Club Nàutic Sant Feliu organitza la cinquena edició de la Guíxols Cup que va començar el cap de setmana del 18 i 19 de gener amb les categories de 420 i Europa, el cap de setmana de l’1 i 2 de febrer va ser el torn de la classe Làser i el 22 i 23 de febrer serà el torn per a la classe Optimist que tancaran la competició. En aquest cas, la regata forma part del circuït català i serà puntuable per al Campionat d’Espanya.

Els regatistes de la classe Làser del Club Nàutic Salou van participar a la V Guíxols Cup, segona regata de nivell 2 de la temporada.

El vent escàs va condicionar la regata. El temps ha estat una vegada més un factor decisiu a la V Guíxols Cup. En la jornada del dissabte no es va poder celebrar cap prova arran de l’escassetat de vent i va ser en la jornada del diumenge quan es van poder disputar dues proves per a cada grup.

En la classe Làser 4·7, els regatistes del Club Nàutic Salou, van fer un excel·lent paper encapçalats pel Guillem Margarit que ha acabat en segona posició de la general seguit de ben a prop de l’Elba Martínez tercera de la general i primera posició de la categoria fèmina. Iago Batista va aconseguir una quarta posició de la general i va pujar al pòdium tercer de la categoria masculí i la Paula Figueras, es va classificar segona fèmina i 10a de la general. Pel que fa a la classe Làser Radial el Miguel Cairo ha aconseguit un disputat sisè lloc de la classificació general.

Data: 03/02/2020