Del 12 al 17 de juny s’ha celebrat el Campionat del Món a Steinhuder Meer (Alemanya), aquest esdeveniment internacional va comptar amb la participació de dos regatistes del Club, el Guillem Segú en la categoria U23 i el Roger Cabezas en la categoria Grand Masters.

Les proves del Campionat del Món es van disputar entre els dies 12 i 16 de juny, pel que fa a la classificació final cal destacar la 5a posició de la classificació general del regatista Guillem Segú en la seva categoria U23, destacant una primera posició en l’última prova i dues segones posicions en les proves 3 i 6. Pel que fa al regatista Roger Cabezas va finalitzar 7è en la seva categoria Veterans del grup plata.

Durant l’última jornada del Campionat del Món, es va celebrar la Nations Cup de la classe, d’aquesta competició cal destacar la segona posició del Guillem Segú amb el regatista Maciel Montiero, i la tercera posició del regatista Roger Cabezas, amb els regatistes Alexander Buchau, Jorge Maciel i Francisco Pan.