• 06/09/2018
  • Notícies
  • by Club Nàutic Salou
  • 23

El passat cap de setmana 1 i 2 de setembre, Port Calafat i Club Nàutic de Salou, van organitzar conjuntament la primera edició del Trofeu ACPET Zona Sud, aquesta iniciativa va tenir lloc entre els ports associats de la zona sud a l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics.?

El passat cap de setmana 1 i 2 de setembre, Port Calafat i Club Nàutic de Salou, van organitzar conjuntament la primera edició del Trofeu ACPET Zona Sud, aquesta iniciativa va tenir lloc entre els ports associats de la zona sud a l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics.

Un total de 18 embarcacions, 11 de les quals a vela, van poder gaudir d’una fantàstica travessa entre els ports de Salou i Calafat, els participants en la modalitat de vela van participar en una regata amb vents de component sud d’intensitat variable d’entre els 6 i els 15 nusos, l’embarcació guanyadora en temps real va ser MON DE L’ONA del Club Nàutic de Cambrils amb un temps de 02 h 40 min 31 seg.

Pel que fa al pòdium amb temps compensat, en la categoria ORC amb tripulació:

1r Classificat, Embarcació Falutx del Club Nàutic de Salou.

2n Classificat, Embarcació Vichu del Club Nàutic de Salou.

3r Classificat, Embarcació Mon de l’Ona del Club Nàutic de Cambrils.

I pel que fa a la categoria ORC a 2:

1r Classificat, Embarcació Capritx III del Port de Calafat.

2n Classificat, Embarcació Esther, Independent.

3r Classificat, Embarcació Obelix del Club Nàutic de Salou.

L’Alcalde de l’Ametlla de Mar el Sr. Jordi Gaseni va participar en el lliurament de trofeus i en el sorteig d’activitats nàutiques entre tots els participants. Un cop finalitzat el lliurament tots els participants van poder gaudir d’un sopar.