• 589

IQFOIL Y&J INTERNATIONAL GAMES

Ahir diumenge 13 de març van finalitzar els IQFOIL Y&J  INTERNATIONAL GAMES, els quals es van celebrar a Puerto Sherry (Cadis) des del passat dimarts 8 de març.

Aquest esdeveniment de la nova classe olímpica de windsurf d’àmbit internacional va comptar amb més de 120 regatistes d’arreu del món.

Un cop més cal destacar el paper dels regatistes del Club Nàutic de Salou, on els dos representats de Salou, César Alonso i Sandro Portune, es van classificar en el Top 10 mundial de la categoria U-17, permetent-los poder participar de la Medal Race durant els últims dies de la regata.  Amb un total de 10 proves disputades el César Alonso va finalitzar en cinquena posició, destacant de la seva classificació una segona posició en la segona prova, i pel que fa al Sandro Portune destacar la seva setena posició de la classificació general, amb una tercera posició en la tercera prova com a millor resultat del campionat.

Cal destacar també la representació femenina del club, l’Ana Alonso, la qual segueix evolucionant a un gran nivell millorant, i així ho demostra la seva posició 15 de la categoria U-19 Women.