• 08/11/2019
  • Agenda
  • by Club Nàutic Salou
  • 1

20-11-2019

 Amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, del 16 al 24 de novembre, el Club Nàutic Salou es suma a la campanya de sensibilització mediambiental anomenada “Per un mar sense plàstics” organitzada per la Federació Catalana de Vela i amb el suport de Ports de la Generalitat – Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i l’Agència de Residus de Catalunya. Una vintena de clubs nàutics i de vela s’han sumat a la campanya que té com a objectiu conscienciar als navegants de la importància d’evitar l’ús d’ampolles de plàstic quan se surt a navegar.

 

Amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, del 16 al 24 de novembre, el Club Nàutic Salou es suma a la campanya de sensibilització mediambiental anomenada “Per un mar sense plàstics” organitzada per la Federació Catalana de Vela i amb el suport de Ports de la Generalitat – Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i l’Agència de Residus de Catalunya. Una vintena de clubs nàutics i de vela s’han sumat a la campanya que té com a objectiu conscienciar als navegants de la importància d’evitar l’ús d’ampolles de plàstic quan se surt a navegar.

 

El fet és que, popularment, es té el coneixement que existeixen grans illes de plàstics dispersades arreu dels oceans, a molts quilòmetres de distància de casa nostre però la realitat és que l’abocador més gran del món de microplàstics es troba al nostre mar, a la conca del Mediterrani. És per això que aquesta campanya ha de servir per informar i sensibilitzar als nostres navegants que el problema està molt a prop nostre.

 

A més a més d’aquesta tasca de sensibilització, el Club Nàutic Salou organitza una jornada de recollida de residus a les aigües del port i a la platja de ponent a prop del port. Aquesta jornada es durà a terme el proper dimecres 20 de novembre a partir de les 11.00 hores. Es repartirà el material necessari als participants per a la recollida dels residus.

 

Gràcies per la vostra col·laboració!