El proper 15 de juliol l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí, amb el Club Nàutic de Salou com a amfitrió, organitzaran la Revetlla Verge del Carme per tal de recaptar fons per la lluita contra el càncer.

Aquest esdeveniment de caràcter benèfic es celebrarà al Restaurant Club Nàutic de Salou i tindrà un format de sopar còctel per tal d’afavorir la relació entre els assistents, comptarà també amb un espectacle de màgia amb el mag Albert Llorens, una cantada d’havaneres a càrrec del grup Sons del Mar i una rifa solidària amb la col·laboració de l’entitat Shopping Salou.

L’Associació Oncològica Doctor Amadeu Pelegrí, sensibilitzada i implicada amb la recerca del càncer del desenvolupament, durant els últims anys  ha aportat fons a diferents projectes de recerca que ens han permès conèixer i combatre aquesta malaltia, el seu president, el Sr. Vicens Vílchez, es mostra molt il·lusionat en l’organització d’aquest sopar benèfic, posa també de manifest també l’ampli ventall d’activitats que es programen des de l’entitat, destacant-ne la propera edició de la Master Class de Zumba “Bailando contra el Cáncer” prevista per al proper dia 1 de juliol.

Per la seva part, el Sr. Jaume Vicheto, president del Club Nàutic de Salou, destaca la llarga trajectòria del club amb col·laboracions solidàries i insisteix en la necessitat de donar suport i reconeixement a aquest tipus d’entitats per tal de poder col·laborar en la lluita contra el càncer.

Aquest sopar solidari està obert a tota la població del territori, i les reserves es poden tramitar a les oficines del Club Nàutic de Salou a partir del 15 de juny.