• 26/07/2022
  • Notícies
  • by Club Nàutic Salou
  • 344

El Club Nàutic Cambrils va acollir  aquest cap de setmana 23 i 24 de juliol la Regata de Creuers Vent de Dalt, que aquest any arriba a la seva vintena edició. La competició és també puntuable pel Campionat de Catalunya de Solitaris, A-Dos, A3 i Altura.

La regata es va iniciar el divendres 22, i va finalitzar el dissabte 23 de juliol, amb un recorregut únic per a totes les classes amb sortida i arribada al Club Nàutic de Cambrils i amb una distància total de 70 milles nàutiques, fent el recorregut des de Cambrils fins la Plataforma Casablanca i el Far de Tortosa abans d’emprendre la tornada.

L’embarcació SALAO TU del regatista Manolo López del Club Nàutic de Salou va finalitzar en primera posició.