• 23/05/2023
  • Agenda
  • by JORDI
  • 322

Un any més el Marina Day torna a omplir els Ports Esportius de Catalunya d’activitats per a tota la família. El proper dissabte 10 de juny se celebra una nova edició d’una jornada festiva per apropar a tots els ciutadans als ports esportius i al mar amb un gran nombre d’activitats gratuïtes o amb descomptes.

25 ports de la costa catalana, des de la Costa Brava, passant per la Costa de Barcelona i fins la Costa Daurada-Terres de l’Ebre, s’ompliran d’activitats com sortides a vela, excursions en vaixell, sortides en paddle surf o caiac de mar, bateig de submarinisme, tallers infantils, gastronomia, música i molt més.

El Marina Day és una iniciativa impulsada per l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (Ports de Catalunya), la seva bona acollida ha portat a sumar-s’hi a d’altres ports d’arreu de l’Estat de la mà de Marinas de España. Ports de Catalunya-ACPET compta amb la col·laboració de Ports de la Generalitat, Turisme de Barcelona i el Patronat de Turisme de la Costa Brava.

El Port Esportiu de Salou ofereix l’oportunitat de navegar amb el Sailing Salou. Es tracta d’una activitat nàutica gratuita on els participants naveguen en les diferents embarcacions que té el Club de les 10:30h a les 14:30h. Poden sol·licitar més informació i realitzar les inscripcions al telf. 977382166 o al correu club@clubnauticsalou.com fins el dia 9 de juny a les 12:00h.