El dissabte 4 de maig es celebrarà l’esperada III edició del Selective Barracuda Tour Costa Daurada al Club Nàutic Salou. Després de suspendre el concurs per previsions meteorològiques adverses, l’organització va posar sobre la taula les possibles noves dates. Tenin en compte les disponibilitats tant del Club com de Germans Guasch i escoltant les suggeriments dels participants ja inscrits.?

El dissabte 4 de maig és la data escollida

El dissabte 4 de maig es celebrarà l’esperada III edició del Selective Barracuda Tour Costa Daurada al Club Nàutic Salou. Després de suspendre el concurs per previsions meteorològiques adverses, l’organització va posar sobre la taula les possibles noves dates. Tenin en compte les disponibilitats tant del Club com de Germans Guasch i escoltant les suggeriments dels participants ja inscrits. 

Al gran dia de pesca en família i entre amics es decidiran els guanyadors que tindran l’oportunitat de participar a la Gran Final Internacional Barracuda Tour 2019, que tindrà lloc del 15 al 18 de maig a Port du Crouesty.

Si aquest any pensaves que et perdries el Selective Costa Daurada, tens una altra oportunitat:

 

Les inscripcions continuen obertes i les places són limitades!