• 725

TROFEU CeX VILANOVA

CLUB NÀUTIC VILANOVA – 11 i 12 de gener de 2020

El cap de setmana, 11 i 12 de gener de 2020, els regatistes de Làser del Club Nàutic Salou han participat al Trofeu CeX Vilanova, la primera regata nivell 2 de l’any per a les classes Làser Radial i Làser 4·7.

El Club Nàutic Vilanova ha tornat a organitzar una competició de Vela Lleugera després de dos anys de no poder-ho fer a causa de les obres de remodelació del nou edifici social que pràcticament està enllestit.

El trofeu va acollir un total de 67 regatistes i el primer dia només es va poder realitzar una mànega per a les dues classes a causa de la manca de vent. Gairebé al final de la jornada es va poder realitzar una prova amb un vent de xaloc d’entre 4 i 5 nusos. Diumenge les condicions no van millorar gaire, fins al punt que es va haver de fer un aplaçament de la competició de la prova a primera hora. Però passada la una del migdia es va aixecar un vent de component tèrmic de garbí que va permetre fer dues mànegues més.

Dels regatistes del Club Nàutic Salou, a la classe Làser 4·7, Paula Figueras es va classificar primera femení i quarta de la general, seguit del Guillem Margarit (10è), el Iago Batista (11è), l’Elba Martínez (19a) i el Marc Gonzàlez (26). A més, a la classe Laser Radial, el regatista Miguel Cairo ha estat el segon a la categoria Sub 17, acabant en 9a posició de la general.

Data: 13/01/2020