• 26/08/2021
  • Notícies
  • by Club Nàutic Salou
  • 467

Presentació llibre Mujeres entre guerras a càrrec de l’autora Glòria López de Maria.

El passat 6 d’agost l’escriptora i sòcia de l’Club, la Sra. Gloria López de María, va presentar el seu últim llibre: Mujeres entre guerras, d’aquesta novel·la històrica cal destacar el descobriment, el reconeixement i la posada en valor a totes aquelles dones que, des de diferents llocs, tant a la rereguarda com en posicions logístiques, organitzatives i de defensa de la família, principalment, es van fer pujar, per valor i mèrit propi, en referents de superació, dedicació, esforç, sacrifici i lluita contra enemics que, en ocasions, intentaven atropellar-les en el seu mateix bàndol.

Durant la presentació de el llibre, la responsable de la Comissió de Cultura, la Sra. Concepción Aldea, va introduir a l’autora i la seva novel·la als assistents, perquè posteriorment la Sra. Gloria López de María expliqués en primera persona la seva experiència escrivint aquest llibre.

Aquest acte, obert a la ciutat de Salou, va tenir lloc a la Terrassa del Club, i va comptar amb una assistència de més de 60 persones destacant la representació de l’Ajuntament de Salou i de diversos membres de la Junta Directiva de Club Nàutic Salou.

Finalitzada la presentació l’autora es va brindar a dedicar exemplars de la seva novel·la a tots els assistents.