• 16/10/2021
  • Notícies
  • by Club Nàutic Salou
  • 703

El Club Nàutic Salou i el Club Nàutic Santa Ponça, promotors de la Rei en Jaume, amb la col·laboració dels Ajuntaments de Salou i Calvià han renovat l’acord amb el Club Nàutic Skipper i Difusió Nàutica per incloure la històrica regata al programa del Circuït de Regates d’Altura.

La presentació del Circuït de Regates d’Altura 2022 va tenir lloc el divendres 15 d’octubre en el marc de el Saló Nàutic de Barcelona, cal destacar que el circuït comptarà amb dues regates que tindran presència a Salou, la Regata Rei en Jaume, i la Golden Cup Barcelona Marina Vela.

Aquest acord representa un valor afegit per a la Rei en Jaume pel que fa a la promoció de destinacions es refereix, mentre que aquesta incorporació també permet al Circuit de Regates d’Altura reprendre la seva presència a la costa de Tarragona.

L’edició de la passada regata 2021 va augmentar considerablement les inscripcions amb la incorporació de la Rei en Jaume al Circuit de Regates d’Altura, posicionant a Salou i a Santa Ponça com a principals destinacions turístiques a la pràctica de la navegació a creuer.

El Circuit de Regates d’Altura, premia anualment als millors navegants d’aquesta disciplina, d’acord amb la classificació combinada de les regates que el componen. La Rei en Jaume tancarà el calendari, de manera que la regata serà decisiva per determinar les posicions finals.