• 02/03/2020
  • Notícies
  • by Club Nàutic Salou
  • 542

XV ANDALUSIAN OLYMPIC WEEK 2020

Campeonato de España de Láser Radial Copa Andalucía RS:X M/F

Federación Andaluza de Vela

Del 25 de febrer fins a l’1 de març de 2020


Primera posició per a Miguel Cairo a la categoria Sub17 del Campionat d’Espanya de Làser Radial.

La Federació Andalusa de Vela va organitzar del 26 de febrer fins a l’1 de març de 2020 en aigües de la Badia de Cadis, Puerto Sherry (El Puerto de Santa María), la XV Semana Olímpica Andaluza, XX Trofeu de Carnaval, per a les següents Classes Olímpiques: 470 m/f, RS:X m/f/s21 , Laser Radial fem, Laser Standard, Finn, a més de les següents classes convidades: 420, Làser Radial masculí, Làser 4.7, RS:X 8.5 Juvenil, Open Foil, Techno Plus i Techno 293 O.D.

Un total de 323 regatistes procedents d’una vintena de països de tot el món es van donar cita en la Semana Olímpica Andaluza, on en aquests quatre dies de competició es van arribar a donar un total de 86 senyals de sortida. Impressionant el treball dels comitès i el d’una flota que s’ha ocupat a fons per a donar-ho tot superant les dificultats que fan gran a la badia gaditana.

El regatista del Club Nàutic Salou, Miguel Cairo, es va desplaçar fins a la competició com a membre de la selecció de la Federació Catalana de Vela. El nostre jove regatista, malgrat no estar en òptimes condicions de salut durant el campionat, va acabar en la posició número 31 de la general, 22è del Campionat d’Espanya i 1r en la categoria Sub17. Una referència per al nostre equip, un exemple de treball i perseverança, segur de ben segur l’omplirà de triomfs. 

A més, la selecció Catalana es va proclamar campiona per Autonomies.