• 31/12/2021
  • Agenda
  • by Club Nàutic Salou
  • 527

12 i 13 de febrer del 2022

El Club Nàutic de Salou es complau en anunciar i organitzar, per delegació de la Federació Catalana de Vela, la Regata de Nivell 2 per a les classes  Raceboard, Techno 293 OD, Techno293+, iQFoil, Fòrmula Foil i Windsurf Open (Grup Iniciació) els dies 12 i 13 de febrer de 2022.

Aquesta regata està reservada a les següents classes: Raceboard, Techno 293 OD, Techno293+, iQFoil, Fòrmula Foil i Windsurf Open (Grup Iniciació).

Per participar en el grup Windsurf Open s’haurà de navegar amb aparells d’una superfície vèlica igual o menor a 5m2 i que no tinguin sistema de camber.

Tots els participants, tècnics i personal de suport hauran d’inscriure’s obligatòriament a través de la web: http://regatessalou.sailti.com

Els drets d’inscripció pels participants seran de 30€ per participant.

  • El termini de la inscripció acabarà el dijous 10 de febrer a les 19:00 hores.
    • El Comitè organitzador es reserva el dret d’admetre inscripcions que es rebin després d’aquesta data.
    • El Comitè organitzador podrà exigir la presentació dels documents que justifiquin les dades de la inscripció.

REGISTRE DE PARTICIPANTS, TÈCNICS I PERSONAL DE SUPORT. Únicament l’entrenador de cada club podrà accedir a l’oficina de regates per confirmar les inscripcions dels seus regatistes, abans de les 10:30hdel dia 2 d’Octubre de 2021.

El registre es condiciona a la signatura del full de registre i de l’acceptació de responsabilitat.  El registre es condiciona a la inscripció prèvia en la web del campionat, la signatura del full de registre i  l’acceptació de responsabilitat.  Tots els participants hauran d’acreditar estar en possessió de la llicència i carnet de classe de l’any en curs.  Caldrà que tots els tècnics i personal de suport  es registrin abans de les 10:30 hores del dia 17 d’abril presentant la següent documentació:  Llicència federativa de tècnic N1 o superior vigent, Identificació de l’embarcació, Certificat de navegabilitat de l’embarcació. Matriculació i assegurança de l’embarcació amb el rebut corresponent.

http://regatescnsalou.sailti.com/ca/default/races/race/text/regata-veles-i-vent-n2-windsurf-2022-ca