Regatistes CNS

Aquest cap de setmana, 6 i 7 de març de 2021, el Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs va organitzar la regata ULTRA TRAIL DEL MESTRAL 2021 per a les classes RS:X, Techno 293, Raceboard, Open Foil i Grup Iniciació. Aquesta regata va ser la segona prova puntuable per a la flota catalana de windsurf d’aquest any 2021.

L’equip de Windsurf del Club Nàutic Salou ha estat el club amb una major participació amb 11 regatistes dels 43 inscrits totals.

Els més petits, els Techno Sub 15, han ocupat els dos primers llocs del podi. El Sandro Portune i el César Alonso han finalitzat primer i segon respectivament. Paral·lelament l’Ana Alonso (segona de la general i primera fèmina) i la Valeria Baldrich (quarta de la general i segona fèmina) han fet un paper excel·lent a la flota Techno Sub 17. Sense deixar la classe Techno, qui ha demostrat la seva experiència ha estat l’Olivia Pujol acabant segona de la general i primer fèmina en Techno Plus.

Completen la flota les classes IQFoil i Raceboard. En la primera d’ elles ha estat el regatista del Club Guillem Segú qui ha guanyat la regata seguit de ben a prop dels seus companys Xavi Jofrè (tercer) i Fabio Portune (cinquè). Pel que fa als Raceboard ha aconseguit podi el Ramón Batista (tercer) seguit de ben a prop del seu germà Albert Batista (quart), el Roger Cabezas (vuitè) i el Thomas Portune (novè).