Coincidint amb el primer cap de setmana del mes de març, s’ha celebrat en aigües de Torredembarra el primer campionat zonal de la temporada d’Optimist N3. Aquestes regates serveixen com a introducció a la competició dels regatistes més petits de cada Club així com un excel·lent entrenament i posta a punt per als més experimentats (G1 i G2) per a qui es celebren proves, malgrat que no són puntuables.

REGATA OPTIMIST AL C.M. TORREDEMBARRA

2 i 3 de març de 2019

Coincidint amb el primer cap de setmana del mes de març, s’ha celebrat en aigües de Torredembarra el primer campionat zonal de la temporada d’Optimist N3.

Aquestes regates serveixen com a introducció a la competició dels regatistes més petits de cada Club així com un excel·lent entrenament i posta a punt per als més experimentats (G1 i G2) per a qui es celebren proves, malgrat que no són puntuables.

En aquesta ocasió s’hi han desplaçat els quatre regatistes del Grup 3 del Club Nàutic Salou; l’Àlvar Vila (7è), el Víctor Pujol (10è), l’Oriol Pujol (23è) i l’Emma Pujol (26a) juntament amb l’Àlex Martínez (14è) de Grup 2 i l’Albert Pujol (9è) del Grup 1.?