Aquest cap de setmana 21 i 22 d’abril el Club Nàutic de Salou ha organitzat el Campionat de Catalunya de Windsurf per a les modalitat de Techno 293, Raceboard i la classe olímpica RS:X,  amb una participació de 51 regatistes d’arreu del litoral català, els diversos participants s’han disputat el títol de Campió de Catalunya en les diverses classes.?

Aquest cap de setmana 21 i 22 d’abril el Club Nàutic de Salou ha organitzat el Campionat de Catalunya de Windsurf per a les modalitat de Techno 293, Raceboard i la classe olímpica RS:X,  amb una participació de 51 regatistes d’arreu del litoral català, els diversos participants s’han disputat el títol de Campió de Catalunya en les diverses classes.

De les sis proves programades es van poder celebrar un total de cinc proves, dues durant la jornada de dissabte i tres durant la jornada de diumenge, amb un vent d’intensitat baixa de direcció de sud.

Pel que fa a les classificacions del Campionat de Catalunya, cal destacar l’èxit dels regatistes del Club amb un total de sis podis dels nou totals.

Les classificacions en la classe RS:X han estat:

1r Classificat, Toni Bonet del Club Marítim Altafulla.

2n Classificat, Guillem Segú del Club Nàutic de Salou

3r Classificat, Ferran Cornudella del Club Nàutic El Balís,

Les classificacions en la classe Techno 293, èxit total dels regatistes del Club:

1r Classificat, Xavi Jofré del Club Nàutic de Salou.

2a Classificada, Ariadna Barbier del Club Nàutic de Salou.

3a Classificada, Aina Ferrer del Club Nàutic de Salou.

I pel que fa a les classificacions de Raceboard:

1r Classificat, Marc Tusquets del Club Vela Blanes.

2a Classificada, Laura Cabezas del Club Nàutic de Salou.

3a Classificada Olívia Pujol del Club Nàutic de Salou