Un cop més Sandro Portune ha aconseguit un èxit destacat en proclamar-se campió a la Copa d’Espanya IQFoil Juvenil, celebrada el mes de març passat i organitzada pel Club Nàutic Sa Ràpita. Aquest esdeveniment, que va comptar amb la participació de 171 regatistes de tot el territori espanyol a diverses classes, ha estat un aparador d’habilitats i dedicació al món de la vela juvenil.

En una competició marcada per condicions climàtiques adverses que van limitar el nombre de proves realitzades, Sandro Portune va demostrar un rendiment excepcional, assegurant la victòria absoluta a la categoria IQFoil. Aquest èxit reflecteix no només la seva destresa a l’aigua, sinó també la seva determinació i perseverança davant dels desafiaments presentats davant d’unes condicions de mar complicades.

És important destacar també l’exercici destacat d’altres competidors, com César Alonso, que va obtenir la vuitena posició en la mateixa categoria IQFoil, i Sedna Rom, que va aconseguir la setzena posició en la categoria Techno 293 Sub-15. Aquests resultats són testimoni del talent i la competitivitat presents a l’esdeveniment.

Les nostres felicitacions més sinceres a Sandro Portune per la seva victòria a la Copa d’Espanya IQFoil Juvenil, la seva dedicació i habilitats han estat reconegudes en aquest escenari nacional, i augurem un futur brillant en la seva carrera esportiva en el món de la vela.