• 15/03/2021
  • Notícies
  • by Club Nàutic Salou
  • 883

Aquest cap de setmana s’ha acabat de tancar l’Equip de Selecció Catalana de Techno 293, la clase juvenil de windsurf. Gràcies als bons resultats aconseguits aquesta temporada, la Selecció Catalana 2021, integrada per 8 regatistes, comptarà amb fins a quatre regatistes del club: La Valeria Baldrich i l’Ana Alonso com a representants femenines Sub 17 i el César Alonso i el Sandro Portune com a regatistes Sub 15. A més, el seleccionador català per a la present temporada, serà l’Albert Berna, Tècnic de l’equip de windsurf del Club Nàutic Salou.

La primera cita a la que es presentarà aquest equip juvenil será al Campionat d’Espanya de Techno 293 que es celebrarà a Santa Pola, Alacant durant la Setmana Santa.

Paral·lelament, pel que fa a la flota làser han estat els regatistes Elba Martínez com a primera regatista fèmina, Miguel Cairo com a primer del rànquing i el Guillem Margarit com a segon del rànquing, els que han aconseguit la plaça per a participar com a part de la Selecció Catalana al Campionat d’Espanya que es celebrarà a les aigües de Pollença.