Aquest passat cap de setmana 7 i 8 de setembre s’ha celebrat en aigües d’Hospitalet la tradicional Setmana Catalana de Vela, concebuda com la festa de la vela catalana. En representació del Club Nàutic Salou, hi han participat un total de 21 regatistes que han aconseguit diversos podis.

Aquest passat cap de setmana 7 i 8 de setembre s’ha celebrat en aigües d’Hospitalet la tradicional Setmana Catalana de Vela, concebuda com la festa de la vela catalana. En representació del Club Nàutic Salou, hi han participat un total de 21 regatistes que han aconseguit diversos podis:

Windsurf: Els membres de l’equip de windsurf són els que s’han emportat un major palmarès cap al club encapçalat per el Raceboard amb el Ferran Jurado (1r), Fabio Portune (2n), Ramón Batista (3r), la Laura Cabezas (4a i 1a fèmina), l’Adriana Barbier (6a) i el Roger Cabezas (9). En Techno Sub 17 el Xavi Jofré s’ha emportat la primera posició mentre que en sub 15 ha estat el Sandro portune qui ha fet podi aconseguint la segona posició.

Laser: L’equip de làser del club ha fet un gran paper liderat per el Iago Batista(4t) i seguit de ben aprop per el Guillem Margarit (5è), la Paula Figueras (6a i 1a fèmina), l’Elba Martínez (7a i 2a fèmina) i el Marc Gonzàlez (33) en 4.7 mendre que en la classe Radial el Miguel Cairo ha fet un desè seguit del Miguel Garrido que ha acabat en catorzena posició de la general.

Optimists: En la primera regata de la temporada l’equip d’optimist no ha pogut rubricar els objectius establerts, però la classificació marca una bona tendència. D’aquesta manera, l’Albert Pujol ha liderat a classificació dels salouencs amb la vintena posició, seguit de l’Àlex Martínez (24), el Koldo Urrutia (34) i el Teo Andolz (35) en G1. En categories inferiors, l’Àlvar Vila ha classificat 13 de G2 mentre que l’Oriol Pujol, ha quedat el desè dels G3.?