Swim For Ela és una associació sense ànim de lucre que té com objectiu recaptar diners per la investigació i recerca de la Esclerosis Lateral Amiotròfica, més coneguda com l’ELA.

 La principal i pel qual tots treballem és la travessa que es fa anualment, i aquest any  ja serà la tercera edició,  que es portarà a terme aquest proper 11 de maig del 2024, on hi s’hi dediquen tots els esforços per tal que cada edició sigui millor que l’anterior, així ho mostren les dades del 2022 amb una recaptació de 32.000€ i 24 equips, i l’edició del 2023 amb una recaptació de 37.000 € i 27 equips participants.

 Aquesta propera edició 2024, a data d’avui ja compta amb 33 equips, i es aquí és on es sol·licita la vostra col·laboració amb l’assistència als equips nedadors amb la vostra embarcació: per poder fer possible la travessa cada equip porta una embarcació d’acompanyament, on l’organització es cuida de distribuir els equips segons els components que siguin, de 4 a 6 nedadors. 

 La travessa surt del Port de Calafat a L’Ametlla de Mar, cap a les 8:00 h del matí, el trajecte és de 23 km direcció Port de Cambrils. Les embarcacions tenen l’amarrament gratuït al port de Calafat els dies previs a la travessa, l’organització us demanarà les dades de l’embarcació per tal que la Capitania de Calafat faci un llistat de totes les embarcacions que estan amarrades allà, a cost zero, igual que al port de Cambrils.

 Que necessitem de l’embarcació i el seu patró? 

Primer de tot compromís. 

Tenir cura de l’equip que porta embarcat, navegar prop del nedador, que a l’aigua sempre n’hi ha un o dos depèn de com s’organitza cadascú.

Posar la bandera que identifica l’equip i l’embarcació a la vista i tenir cura.

 L’organització, us convoca al briefing el dia abans a la Confraria de Pescadors de Cambrils, on es coneixen tots: equips i patrons. El dia de la travessa ens desplaçarem des de Cambrils a Calafat amb autocars posats per l’Ajuntament de Cambrils, qui vulgui  ja que algun patró es quedar a dormir a l’embarcació.

 Abans de la sortida es lliura a tots els patrons un Welcome Pack amb l’esmorzar, beguda, tiquets del dinar, postres, cafè i la samarreta de l’edició actual. A l’arribada a Cambrils disposareu del Racó Gastronòmic #Swimforela, on podreu dinar la fideuada gentilesa de la Confraria de Pescadors i Peixos Savall, cafè i postres per part de la Penya Barça de Cambrils, tots ells col·laboradors de #Swimforela.

El més important, les GRÀCIES INFINITES  de tot l’UNIVERS ELA, per la vostra col·laboració i aportació a la causa, ja que sense vosaltres seria molt difícil portar a BON PORT  aquesta travessa, els nedadors són molt importants però vosaltres també, sou l’equip perfecte per arribar a l’objectiu final de la nostra tasca vers la investigació i recerca d’ aquesta malaltia tant cruel i dura.

Esperant i desitjant que us animeu a participar en la travessa fent  l’aportació de la vostra embarcació, esperem també que gaudiu d’una bonica experiència al poder formar part de l’equip #Swimforela.

+info: https://swimforela.com/

Tots els interessats en participar en aquest esdeveniment preguem que contacteu amb les Oficines del Club: 977 382 166 · club@clubnauticsalou.com