El vent i el windsurf han estat els protagonistes del Trofeu Primavera amb el que s’inicien els esdeveniments de caire esportiu del 75è aniversari del Club de Vela Blanes.

Trofeu Primvaera

3 i 4 de març de 2018

Regata de Nivell 2 per la Classe Raceboard, Techno 293, RS:X i Iniciació

al CLUB VELA BLANES

El vent i el windsurf han estat els protagonistes del Trofeu Primavera amb el que s’inicien els esdeveniments de caire esportiu del 75è aniversari del Club de Vela Blanes.

A la classe Techno 293 Xavi Jofré del CN Salou aconsegueix la victòria, mentre que a la classe RS:X Toni Bonet del CM Altafulla puja al més alt de podi. Pel que fa al grup d’Iniciació Dídac García es fa amb el triomf.

Més de mig centenar de regatistes de les classes Raceboard, RS:X, Techno 293 i iniciació s’han donat cita al Club de Vela Blanes per disputar el Trofeu Nivell 2. Durant dues jornades, on el vent ha estat el protagonista els regatistes de totes les classes han completat un total de 17 proves. Dissabte amb vents de S/SO amb ratxes de fins a 22 nusos, onada i mar de fons, van permetre un bonic espectacle amb dures condicions, que només varen permetre a les classes Raceboard, RS:X i Techno 293 (una única prova), competir. El grup d’iniciació va quedar a terra. Diumenge totes les classes han competit amb vents d’entre 15 i 18 nusos fins completar la totalitat de les proves.

A la classe RS:X els tres regatistes a podi han estat Toni Bonet (Altafulla), Ferran Cornudella (Balís) i Ferran Garcia del CM Torredembarra. Essent el 1er classificat Sub-19 el regatista d’Altafulla Jan Sanfeliu.

A la classe Techno 293 en categoria Sub-17 el guanyador ha estat Xavi Jofré del CN Salou, mentre que a la categories Sub-15 el podi l’han completat en primer lloc Artur Antona també de Salou, 2n lloc Àlex Martí del CM Altafulla i 3er Bruno Gutiérrez (CNHV).

A la classe Techno 293 Plus+ el guanyadors el CM Torredembarra ha copat el podi amb Júlia Alós, Mauro Gascón i Biel Moll.

Pel que fa al grup d’iniciació els guanyadors han estat, per aquest ordre, Dídac Garcia (CN Balís), Leila Purcell també del club del Maresme (primera regatista femenina) i Alba Molina del CN Salou.

Els resultats dels regatistes del Club Nàutic Salou, van ser els següents:

A la classe Raceboard: 5a Laura Cabezas, 6è Roger Cabezas, 10è Raul Antona i 11è Ramon Batista.

A la classe RS:X: 6è Ignasi Segado, 7è Nico Forés, 8è Guillem Segú i 9è Ferran Jurado.

A la classe Techno 293: 1r Xavi Jofré, 4a Ariadna Barbier i 5è Artur Antona.?