• 19/08/2021
  • Agenda
  • by Club Nàutic Salou
  • 468

En compliment de la Regla 89 del RRV, el Club Nàutic de Salou, per delegació de la Federació Catalana de Vela es complau en organitzar la Regata Trofeu Comodor 2021 per a iots de Creuer.

4. PARTICIPANTS

4.1 Hi podran participar totes les embarcacions amb certificat de ràting ORC en vigor.

4.2 Aquelles embarcacions sense certificat de medició expedit durant l’any en curs i que vulguin participar hauran de navegar dins el grup ORC PROMOCIÓ.

4.3 Per els iots inscrits sota el sistema ORC es formaran grups d’acord amb el punt 201 del RTCC de la RFEV. Tot i així, en el cas d’un grup que no assolís un mínim de cinc iots inscrits, aquest s’integraran a un grup existent a criteri del Comitè de Regata.

4.4 Pels iots inscrits sota el sistema ORC PROMOCIÓ, es podran formar grups d’acord amb el punt 201 del RTCC. Els grups hauran de tenir un mínim de 5 embarcacions.

6. INSCRIPCIONS I REGISTRE

6.1 Totes les inscripcions s’hauran de completar abans de les 10h del dissabte de la regata. Qualsevol vaixell pot inscriure’s a la regata sense haver participat a les proves celebrades anteriorment.

La inscripció s’haurà d’entregar per correu electrònic a vela@clubnauticsalou.com o presencialment a la secretaria del club.