• 11/02/2022
  • Notícies
  • by Club Nàutic Salou
  • 570

Guillem Segú, Ana Alonso i César Alonso es proclamen campions del Trofeu Festa Major Salou 2022 de la classe olímpica Iq Foil.

El diumenge 13 de febrer va tenir lloc el lliurament de trofeus de la regata a la Terrassa del Club Nàutic de Salou.

Aquesta edició del Trofeu Festa Major de Salou 2022, per a la classe de Windsurf, va comptar amb la participació de les categories Iq Foil, Raceboard, Techno 293, Techno 293 OD i Techno 293 Plus, Windsurfer i Iniciació.

Pel que fa les proves, la manca de vent de la jornada de dissabte no va permetre disputar cap mànega, no obstant, el vent de component sud de diumenge va permetre poder disputar un tal de 13 proves per a les diferents flotes.

Un cop celebrades les 13 proves amb les que va comptar aquest regata, van ser lliurats a la Terrassa del Club els trofeus als guanyadors de les diferent classes, aquest acte va comptar l’assistència del president del Club Nàutic Salou, Jaume Vicheto; l’alcalde Pere Granados; el regidor de Cultura, Xavier Montalà; el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López; i el regidor de Participació Ciutadana, Hèctor Màiquez. Per part del Club Nàutic, hi van ser presents, a més, els membres de la Comissió Esportiva: Josep Oliva, Santi Jurado i Javier Garrido.

Pel que fa als regatistes del club cal destacar les primeres posicions dels regatistes de la disciplina olímpica Iq Foil de Guillem Segú, Ana Alonso i César Alonso en les categories absoluta, sots21 i sots17, respectivament, cal destacar també la 2a posició de la flota Raceboard del també regatista local  Ramon Batista.

Classificacions: http://regatescnsalou.sailti.com/ca/default/races/race/text/regata-trofeu-festa-major-n2-windsurf-2022-ca