VI Guixols Cup
  • 01/03/2021
  • Notícies
  • by Club Nàutic Salou
  • 768

Aquest cap de setmana, 27 i 28 de febrer, els regatistes de l’equip d’Optimist del Club Nàutic Salou es van desplaçar fins al Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols per a reprendre les competicions autonòmiques participant a la VI edició de la Guíxols Cup. Aquesta regata ha estat puntuable pel circuït català d’Optimist 2020-2021 i va reunir a 163 regatistes.

La VI Guíxols Cup ha comptat amb dues jornades molt assolellades però amb condicions desiguals. Dissabte el temps va ser complicat arran del vent de garbí i les corrents de llevant que van dificultar la tasca dels regatistes malgrat el gran esforç del personal d’aigua. En total, es van disputar dues proves per cada grup. Diumenge s’ha comptat amb un vent nord molt còmode que ha permès la celebració de quatre proves per grup.

Els regatistes del Club Nàutic Salou van ser per la banda del grup 1, el Miguel García que va acabar a la posició 18, Teo Andolz (31è), Albert Pujol (36è), Àlvar Vila (16è), Hèctor Torné (86è) i Max Torné (87è), i per una altra banda, pel que fa al grup 2, el representant del Club va ser l’Oriol Pujol que va acabar en la 62a posició.