Aquest passat cap de setmana 14 i 15 de gener el Club Nàutic GEN Roses ha organitzat el Trofeu President per a les classes Iniciació, Techno, Racebaord i iQFoil.

Aquest esdeveniment esportiu de categoria N2 ha aconseguit reunir un total de 51 regatistes del litoral català.

Amb quatre proves disputades i vencedor en totes les proves el regatista del Club Ramon Batista es va proclamar vencedor en la categoria Raceboard, el Victor Pujol es proclama vencedor en la categoria Iniciació, l’Emma Pujol es proclama vencedora en la categoria Techno Sub13, l’Ana Alonso es proclama vencedora femenina en la categoria IQFoil Sub19, el César Alonso es proclama vencedor en la categoria IQFoil Sub17 i el Guillem Segú es proclama vencedor absolut en la categoria IQFoil.

Cal destacar també el podi del Sandro Portune qual es va proclamar amb la segona posició de la categoria IQFoil Sub17, i el podi del Liam Requena, el qual es va proclamar amb la tercera posició de la categoria Techno Sub 17.

Els regatistes Roger Molné, Maria Fernández i Sedna Rom van finalitzar 4t, 5è i 6è en la categoria Iniciació, el regatista Roger Cabezas finalitza 6è en la categoria Raceboard, i el regatista Liam Requena finalitza 5è en la categoria Techno Sub17.