Aquest cap de setmana, 23 i 24 de març s’ha disputat a aigües d’Altafulla una nova regata N2 de Windsurf en la que hi ha participat tot l’equip de windsurf del Club Nàutic Salou.? Pel que fa als resultats, el Club Nàutic Salou ha demostrat una vegada més el compromís i bona feina per part de l’equip de windsurf aconseguint un important palmarès.

IX TROFEU LES BRUIXES 

CLUB MARÍTIM ALTAFULLA

Aquest cap de setmana, 23 i 24 de març s’ha disputat a aigües d’Altafulla una nova regata N2 de Windsurf en la que hi ha participat tot l’equip de windsurf del Club Nàutic Salou.

La regata s’ha vist condicionada pel poc vent que ha tingut la màxima punta en els 5 nusos. Malgrat tot, s’han pogut disputar un total de cinc proves per a tots els grups acostant-se en gran mesura a les sis proves previstes.

Pel que fa als resultats, el Club Nàutic Salou ha demostrat una vegada més el compromís i bona feina per part de l’equip de windsurf aconseguint un important palmarès.

A les proves dels RS:X, el Guillem Segú va classificar en primera posició, el Ferran Jurado tercer i l’Ignasi Segadò quart. Paral·lelament, els germans Artur i Mario Antona van pujar al podi en primera i segona posició respectivament a la classe Techno293 Sub 15; i a la categoria Sub 17 va ser el Xavi Jofré qui va quedar en primera posició seguit de l’Alba Molina (6a) i el Rafel Sanromà (9è).

Pel que fa als Raceboard, la classe a la que el CN Salou va aportar més regatistes, el Ramón Batista va classificar en segona posició, per davant del Fabio Portune (6è), la Olívia Pujol (7a), l’Adriana Barbier (8a), l’Albert Batista (9è), la Laura Cabezas (10a) i el Roger Cabezas (11è). D’altra banda, volem destacar el resultat de Valeria Baldrich que va acabar en cinquena posició al grup d’iniciació.?