• Notícies
  • by Club Nàutic Salou
  • 342

Aquest passat cap de setmana  5 i 6 de febrer s’ha celebrat al Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols la regata de nivell 2 per a la flota d’ILCA, l’edició d’aquest any va aplegar els 82 millors regatistes del litoral català.

La guanyadora en la categoria ILCA 6 va ser la regatista de Salou Elba Martínez, aconseguint un primer lloc en la segona prova disputada, cal destacar també la classificació del regatista Miguel Cairo el qual va obtenir el segon lloc en la classificació general masculina, i el regatista Guillem Margarit amb la posició 11a de la classificació general.

El proper cap de setmana, els regatistes Elba Martínez i Miguel Cairo es desplaçaran al Real Club Nàutic de Vigo per tal de disputar la Copa d’Espanya ILCA 6.