Avui dimecres 28 de febrer ha finalitzat la Copa de España Absoluta d’IQFoil, aquest esdeveniment ha comptat amb els millors regatistes de la classe olímpica d’IQFoil a nivell nacional i internacional.

Guillem Segú ha manifestat que “aconseguir la tercera posició al podi a la Copa de España Absoluta d’IQFoil és un èxit significatiu, especialment considerant les condicions tant variables del vent durant  tota la competició”. Cal destacar també que Segú ha sabut remuntar un inici poc favorable de la competició, un cop més ha demostrat la seva habilitat, tècnica i determinació en aquest tipus de competicions assolint la tercera posició a la classificació absoluta de la competició.

La seva participació en la regata internacional XIX ANDALUSIA OLYMPIC WEEK 2024, amb la presència de 42 regatistes de la categoria absoluta de tot el món, afegeix un nivell addicional de competitivitat a l’esdeveniment. Aquest èxit segurament impulsarà la confiança i la motivació de Guillem Segú per a futures competicions.

Felicitats a Guillem Segú per la seva destacada actuació i per representar de manera tan admirable a Salou en la Copa de España Absoluta d’IQFoil. Que continuïn els èxits a la seva carrera esportiva!