• 09/11/2021
  • Notícies
  • by Club Nàutic Salou
  • 523

Club Nàutic el Balís

Guillem Segú es proclama amb el Trofeu Cornudella en la classe olímpica IqFoil i Valèria Baldrich es proclama guanyadora femenina en la classe Techno Plus.

El cap de setmana 6 i 7 de novembre el Club Nàutic El Balís ha acollit una nova edició del Trofeu Cornudella, aquest esdeveniment de nivell 2 en el circuït català va acollir un 60 regatistes de les diferents classes de la flota de windsurf.

Un cop més cal destacar la participació de l’equip de regates del Club Nàutic de Salou, amb presència a les classes Raceboard, Techno Plus i IqFoil.

Pel que fa a la classe Racebord cal destacar la 5a posició del regatista Sergi Martínez i la 6a posició de Roger Cabezas.

En la classe Techno Plus es proclama guanyadora en la categoria femenina la regatista Valèria Baldrich.

I en la classe IqfOIL el regatista Guillem Segú es va proclamar vencedor del Trofeu Cornudella guanyant totes les proves de la regata, cal destacar també la 4a posició de l’Ignasi Segado en la classificació general, 1a posició del Xavi Jofré en la categoria U19, 2a posició del César Alonso en la categoria U17 i 3a posició del Sandro Portune en la categoria U17.